Anne Tarifi ile Üretilip Sofralarınıza Ulaşan Reçel Çeşitleri

13-08-2020 16:55
Anne Tarifi ile Üretilip Sofralarınıza Ulaşan Reçel Çeşitleri

Reçel kahvaltılarımızın, tatlılarımızın ve tatlı krizlerimizin vazgeçilmez lezzetidir. Türk kültüründe kahvaltı oldukça önemli bir yere sahiptir. Uzun uzun, keyifli şekilde yapılan kahvaltıların en önemli detayı da elbette farklı meyvelerden yapılmış, mis gibi kokusu ile kızarmış ekmeğinize en çok yakışacak tarif olan reçellerdir. Anne tarifi ile üretilip sofralarınıza ulaşan reçel çeşitlerinin tamamı mevsiminde toplanmış olan en taze ve organik reçellerden hazırlanmaktadır. Bu reçel çeşitlerinde kullanılan meyvelerin tamamı organik olarak yetişmektedir. İçerisinde hiçbir şekilde koruyucu ya da katkı maddesi bulunmamaktadır. Bundan dolayı da çocuklarınıza güvenle verebilirsiniz.

İyi Reçel

İyi reçel mevsiminde toplanmış, taze meyve ve sebzeler ile hazırlanan reçellerdir. Bu reçeller içerisinde hiçbir şekilde koruyucu ya da katkı maddesi bulunmamaktadır. Reçel çeşitleri arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konuların başında reçel içeriği gelmektedir. Reçelin organik olması, içerisinde hiçbir şekilde yabancı madde bulunmaması gerekmektedir. Bu şartları karşılayan reçel çeşitleri ise vücudu kuvvetlendirerek bağışıklık sistemini de destekleyecektir. Aynı zamanda iyi reçel çeşitleri faydaları arasında sindirim sistemini çalıştırması da bulunur. Şeker içermeyen, organik reçellere göz atarak ailenizdeki diyabetik kişileri de bu lezzetten mahrum etmeden, kahvaltıya davet edebilirsiniz. Reçel çeşitleri sağlıklı olduğu sürece yapıldığı meyve ya da sebzenin de tüm vitaminlerini de içerir. Bunun yanı sıra özellikle reçel içinde bulunan meyvelerin vitamin ve mineral içeriği; kanı temizlemesi ve kolesterolü düşürmesi ile sağlıklı bir seçim yapmanızı da sağlar.

Doğal Reçel

Doğal reçel içerisinde hiçbir şekilde katkı maddesi olmayan, koruyucu ve renklendirici içermeyen, anne reçelidir. Bu reçel çeşitlerinde hiçbir şekilde katkı maddesinin olmaması oldukça önemlidir. Bu özelliği ile satın aldığınız reçelin doğal tüm özelliklerinden faydalanarak, reçeldeki meyvelerin vitamininden faydalanabilirsiniz. Özellikle dumanı tüten kızarmış, mis gibi ekmeklerin üzerine sürebileceğiniz birbirinden hoş kokulu, lezzetli reçelleri tercih edebilirsiniz. En taze ve organik meyvelerden hazırlanmış reçelleri tüm aileniz için güvenle sofralarınıza çıkarabilirsiniz. Reçeller, oldukça lezzetli tatların başında gelse de şeker ile üretilir. Bu sebeple de şeker tüketmesi sakıncalı olan kişiler için şekersiz doğal reçel çeşitlerini tercih etmeniz gerekmektedir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.