Misafirlerinize Kahve İkram Ederken Kullanabileceğiniz Porselen Kahve Fincanı Modelleri

16-07-2020 11:02
Misafirlerinize Kahve İkram Ederken Kullanabileceğiniz Porselen Kahve Fincanı Modelleri

Kahve fincanı kahve servisinde oldukça önemli bir sunum detayını oluşturmaktadır. Türk kahvesi, yalnızca kendi fincanında servis edilebilen bir kahve çeşididir. Diğer kahve çeşitlerinde olduğu gibi farklı bardak ya da fincanlarda servis edilmez. Türk kahvesi fincanı tamamen özel şekilde tasarlanır. Fincan tasarımı sayesinde kahvenin dibindeki telveler kesinlikle ağza gelmez. Bundan dolayı da Türk kahvesi farklı fincanlarda ya da bardaklarda içildiğinde aynı lezzeti vermez. Misafirlerinize kahve ikram ederken kullanabileceğiniz porselen kahve fincanı modellerinde de bu unsura dikkat edilmesi önemlidir. Geleneksel kahve kültürüne sadık kalarak tasarlanmış fincanlar arasından modern ya da nostaljik çizgileri olarak fincanları tercih edebilir ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Porselen Kahve Fincanı Modelleri

Porselen kahve fincanı modelleri oldukça zengin tasarım çeşitliliğine sahiptir. Özellikle Retro bir teması olan ve nostaljik bir hava sunan tasarımların dışında modern çizgileri geleneksel ile birleştiren tasarımlar da bulunmaktadır. Hangi porselen kahve fincanı modelini tercih edeceğinize karar verirken zevklerinize göre hareket edebilirsiniz. Türk kahvesi fincanları geleneksel olarak kahve yoğunluğuna ve kıvamına göre tasarlanmaktadır. Türk kahvesi fincanında telvenin ağza gelmemesi için kahve bardağı tasarımı daha geniş biçimde tutulur. Türk kahvesi fincanı bu sebeple espresso ya da farklı kahve bardak tasarımlarına benzemez ve farklı bardakta tüketildiğinde aynı lezzeti sunmaz. Telvesi ile sunulan tek kahve olan Türk kahvesi için en geleneksel ve makbul sunum elbette Türk kahve fincanı olmaktadır. Klasik kahve fincan tasarımlarında telve kesinlikle kahveyi içen kişinin ağzına gelmez. Aynı zamanda kahve ısısı uzun süreli korunur. Bunun için bardak malzemelerinin doğru seçilmesi gerekmektedir. Porselen bu noktada en uygun malzemedir. Dilerseniz çiçek desenleri ile süslenmiş zarif desenli Türk kahvesi fincan takımlarını tercih edebilirsiniz. Bu fincan takımlarını dilerseniz armağan olarak verebilir, dilerseniz de çeyiziniz için saklayabilirsiniz.

Kahve Fincanı Fiyatları

Kahve fincanı fiyatları satın alacağınız kahve fincanının özelliklerine göre değişmektedir. Porselen olan kahve fincanları her zaman için Türk Kahvesi sunumunda çok daha makbul kabul edilir. Kaliteli ve usulüne uygun tasarlanmış kahve fincanları ömürlük kullanım avantajı sağlar.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.